söndag 30 januari 2011

Provar nya jackan

Skön jacka. Jag trivs i den. Så fort vi kom ut så luktade jag lite här....

...sen luktade jag lite där också.....

.....här ville jag också lukta......

...här luktade jag länge och väl.....

.....här luktade jag också.....

...sen sprang jag in i cementröret och luktade där också. Man ser nu tydligt hur de nya husen reser sig i området.

Jag vill in i skogen och lukta. Men matte tyckte att det var för mörkt. Hon är lite mörkrädd, så jag fick inte gå in i skogen och lukta. Ikväll var det så mycket som luktade därute.

Här var´e klippt

Nyklippt, med alldeles för kortklippta öron tycker matte. Eva har slutat sin hundklippverksamhet så matte fick lov att ta mig till en annan frissa. Och hon förstod inte att matte älskar mina långa vackra Cavalier Kings Charles-öron. Dom försvann. Hoppas att dom växer ut igen.

Ja, så här ser jag ut. Inte lika fin som när Eva klippte mig, minsann.  Fryser gör jag också, så matte har köpt en fin jacka åt mig. Likadan som Vincent har, men orange.

Precis sekunden innan jag gäspar stort. Tråkigt att posera.


Det är sol ute och fönsterlampan gör ett fint mönster på min smala kropp. Den nya frissan klippte svansen konstigt också. Jag har ju en Cavalier King Charles-svans. Eva var alltid noga med att mina Cavalier-egenskaper verkligen kom fram. Den här frissan missade allt sånt. Men det är skönt att slippa se ut som en byracka med päls precis överallt, ostyrig, krullig, omöjlig päls. Nu ser vi fram emot att det växer ut en eller annan centimeter.

Det är jobbigt att bli klippt. Då  är det skönt att bara slappa sen och ligga och titta på Lets Dance. Det var skönt.