söndag 27 september 2009

Vincent är här

Jaha, då kom han....den lille parveln Vincent. Matte och Lizette är helt till sig och nojsar och fjantar. Husse är bortrest igen, men hann precis hälsa lite på valpen innan han for iväg till Kalmar.
Det första Vincent gjorde var att kissa på en tidning i köket. Då gjorde jag det med...alltså kissade på samma tidning. Det kändes jättekonstigt och jag skämdes och gick och gömde mig. Men jag kunde bara inte låta bli. Det här är ju mitt revir...det måste jag ju visa på något sätt.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att plötsligt fått konkurrens. Jobbigt och konstigt känns det.
Måste han pussa på min matte??? Hon är min! JU....!!


Ja, här tvingas jag nu sitta....Bredvid denne Vincent som jag egentligen inte vet vad jag tycker om. Matte och Liz försökte få mig att sitta närmare, men icke, minst en halvmeter emellan. Jag flyttade på mig hela tiden när dom försökte flytta in mig. Neej...nån ordning får det väl ändå vara.


Sen la han sig i matskålen och åt lite kulor. Jag har aldrig legat i matskålen. Vad konstig han är. Väldig aptit har han också för att vara så liten. Lizette säger att hon hoppas att han fortsätter ha sån aptit och inte blir som jag. Vadå tänker jag då...jag är ju gourmet...äter minsann inte vad som helst.

Första promenaden tillsammans.
Matte ska försöka lägga in bilder och berätta om vår vecka tillsammans, Liz och Vincent flyttar ju på lördag. Men matte har svårt att blogga i veckorna. Får inte riktigt till tiden.