lördag 5 september 2009

Lördag igen

Här ligger jag nu. Har just kommit hem från djurmagasinet. Lizette och jag gick dit för att köpa min kulmat. Sen sist har priset gått upp från 199 till 230 kronor. Dyrt är det, men inget är för dyrt för mig, tycker matte. Av någon anledning försvinner strumpor i vår familj. Matte har undrat om det är tvättmaskinen som äter upp dom. Men jag råkade avslöja att det är jag som gräver fram dom ur tvättkorgen och leker lite med dom. Det har varit min hemlighet. Lite skamsen känner jag mig eftersom jag vet att jag inte får leka med strumpor.

Här ligger jag platt. En ganska lustig ställning tycker matte. Att fläka ut bakbenen sådär. Det är bland de sista månaderna jag ligger på det här golvet. Lizette flyttar ju till Norrtälje snart och vi har haft familjeråd här hemma. Alla är rörande överens, trots lite separationsångest, att jag bör stanna hos husse och matte. Trots allt så ser jag ju matte som min flockledare. Matte och husse har precis i dagarna köpt en nyproducerad bostadsrätt och flyttar ifrån vår stora 5rumsvåning till en underbar trea. Om cirka tre månader. Lägenheten ligger nästan lika centralt som denna men med Kronskogen som närmaste granne. Dom tänkte att det är bra för mig att ha en skog i närheten. Det är toppen med Eskilstuna, att det finns så fina området centralt. Och jag är glad att jag får följa med dit. Jag kommer att ha en 15 kvm stor balkong att kika ut ifrån. Med Kronskogen som utsikt. Jag som älskar att vara på balkongen och titta på allt som händer.
Och vår älskade Lizzy, mattes och husses minsta, som nu ger sig ut på egna äventyr, ska få en ny valp. Matte har lovat att bidra när rätta valpen infinner sig.

Vilya, Silas och Veronica hälsade på


Igår var det fullt ös härhemma. Vilya kom och hälsade på mig och vi busade. Vilya är verkligen en busig liten tjej. När matte och husse skulle gå och lägga sig hittade dom detta i sängen. Tänk vad en tvååring är påhittig :-)
Silas, sötaste pojken.


Vilyas utsträckta arm måste jag vara vaksam på. Hon fick inte en chans att få tag i mig igår....jag hann undan hela tiden. Ändå kunde jag inte låta bli att hämta "busar" (busar är gosedjur) och retas lite.....som jag sprang ifrån henne med :-)