söndag 11 oktober 2009

Hittade foto


En familj kommer imorgon och köper vårt ekskåp. Så vi var tvungna att i all hast plocka ut allt i skåpet. Vi hittade ett gammalt foto. Lizette är cirka 6 månader och vi är på gårdsfest i bostadsområdet. Lägg märke till mattes väldigt hippa frisyr :-)

Kvällspromenad

Vi tog en promenad, skräckslagna matte och jag. Hon blev glad av det. Matte blir glad av hösten, löven, doften....och mig förstås. Husse håller på att flytta sitt kontor så vi har bara varandra...som Tomas Di Leva sjunger....ikväll. Matte drömde mardrömmar efter nattens upplevelse och kan inte riktigt komma till ro. Känner sig rädd för att någon ska komma upp på balkongen igen i natt. Jag tänker inte så mycket på det. Njuter av att få lukta på alla dofter under buskar och i löv. Mmmmm...det luktar ju så gott.





Inget MIO idag



Det blev inget MIO. Vi tar det nästa helg. Köksmöbler har ju inte lika lång leveranstid som soffa, så vi hoppas att det räcker om vi beställer nästa helg.


Inatt vaknade vi av ett väldigt nära oljud. Läskigt var det. Matte gick upp och stod plötsligt öga mot öga med två män som stod på balkongen. En riktig skräckupplevelse. En byggfirma håller på att bygga om balkongerna i vårt hus. En ställning har satts upp med en trappa som inte är säkrad. Så för vem som helst är det helt OK att kliva upp på våra balkonger. På trottoaren står också en trälåda, helt osäkrad, med en hög med potentiella verktyg att slå in fönster med eller slå någon i huvudet med. Vårt hus är 5 våningar högt. Stegen når alla våningar!! Vidrigt!