måndag 16 november 2009

Ny måndag kväll

Utan soffa får man ligga på golvet. Gosar med husse som gör lite hundminer. Jag tycker om att matte och husse ligger på golvet. Då kommer vi så nära varandra. Husse gick en lång kvällspromenad med mig när han kom hem. Så jag bara äääälskar honom. Men jag älskar matte mest :-)





Paus i flyttstök

Tar en paus i flyttstöket. Har en miljon kartonger att packa upp. Så sjukt tråkigt. Önskar jag kunde somna och vakna när allt är fix och färdigt :-) Det är ingen höjdare att vara mitt i flytten.
Så jag lägger in lite bilder från vår Halloween-helg då vi tog Z4:an till Orust. Lukas var lite misstänksam mot den nya bilen men förstod snart att det var på golvet han skulle ligga. Faktiskt fick hundbädden plats framme vid mina fötter. Imponerande!




Vi lagade en underbar fisksoppa på färska råvaror.
























Det var en iskall helg, så vi tände brasa. Det är så mysigt.
Vår arkitekt valde OSB-väggar i vårt hus. Har fortfarande inte riktigt förstått varför. Någon gång ska dessa målas vita. Men arkitekter har en tanke bakom sina verk och vi litar fullständigt på vår, som dessutom är god vän till oss. Hela huset är suveränt planerat, men just väggarna är svåra att vänja sig vid :-)







På hemvägen fotograferade Magnus vårt häftiga åk på en rastplats med JAS-plan. Snyggt!
Nehe....dags att sätta igång igen. Så jag blir klar nån gång.