fredag 21 augusti 2009

Nu är vi här...

Vi är på Orust, i vårt älskade hus! Tyvärr har vi glömt kamerasladden hemma, så vi kan inte lägga ut några bilder. Men så fort vi kommer hem kommer också bilderna :-)

Resan gick bra. Cirka 5 timmar inklusive inhandling av mat. Jag fick mycket beröm eftersom jag skött mig så bra. Det är liiiite jobbigt att åka så långt, men jag börjar bli van. Vet ju vart vi ska...

Vi kom ner till supervärme, kl 22.30 var det 23 grader varmt. Dock vaknade vi upp till regn, men varmt. Matte och jag tog morgonpromenaden i ösregn, men vi njöt. Både hon och jag älskar promenaderna här nere. Vad gör det då om det regnar lite. På eftermiddagen sprack det upp och solen kom fram och ännu mer värme. Matte och husse jobbade i trädgården i timmar. Klippte gräs, fixade och donade. Trots att ingen av dom har så jättegröna fingrar så älskar dom att ta i och jobba i sin älskade trädgård.

Matte åkte till fiskbilen och köpte skaldjur och lax. Tillagade en underbar middag inklusive nyplockad svamp. Grannen Stefan och Lina kom över en stund. Jag älskar Stefan, Fiffi och Lina...världens bästa vänner och grannar. Jag lägger ut bilder på dom sen.

Nu är det visst något på TV som husse vill att vi ska se :-))

Puss och kram till alla er därute.....Tack för att ni ger så goa kommentarer...