tisdag 17 november 2009

Vår nya köksarmatur

http://np.netpublicator.com/netpublication/n47971931//11

I länken ovan finns köksarmaturen vi beställt, Art of Light - Gaudi, arkitekter och formgivare är Mårten Claesson, Eero Koivisto och Ola Rune. En nyhet från Fagerhult. Inte säkert att den finns ute på marknaden ännu, men vi väntar gärna. Vi beställde den i svart.
Fagerhult har även inrett vårt hus på Orust med sina vackra designarmaturer. Bl a en bumling i nydesign. Och runda vackra armaturer i olika storlekar, som lyser som glober eller solar utan att man anar glödlampan. Hittade inga nytagna bilder på de runda armaturerna. Dessa är från 2005. Då vi inte hade inrett färdigt utan det fortfarande var lite spartanskt.

Träningsvärken är om möjligt ännu jävligare (om jag får svära lite). Hela dagen har Lukis och jag varit på Drottninggatan och fixat och donat. Vi har november ut på oss att städa och greja. Flyttstädningen bestämde vi att vi gör själva, men inte fönsterputsningen. Den har vi köpt.
Sitter och tar i för att orka cykla till Ica. Ledig har jag definitivt inte varit dessa s.k. lediga dagar. Men vad gör väl det när man får arbeta med kroppen och göra roliga saker.