fredag 9 oktober 2009

Samtal


Matte och jag har haft ett samtal. Vi har legat på kudden och pratat. Jag blundar eftersom jag inte tycker om blixten. Matte säger att jag har varit så lugn och fin den här veckan. Jodå...inte så konstigt. Det är så lugnt och skönt hemma utan Vincent. Jag gillade honom inte så mycket. Det var bara jobbigt med en valp som jagade mig och nafsade hela tiden. Jag är ju en gammal mogen hund...ju...

Matte säger också att imorgon får jag lov att vara hemma själv en del, trots att det är lördag. Matte och husse ska åka runt och titta på möbler. Ja...vi flyttar den 14 november är det bestämt. Vi är som vanligt ute i sista stund. Det är ju leveranstid på möbler, så imorgon måste dom bestämma sig för vilka möbler dom vill ha i nya lägenheten. Annars finns risk att alla får sitta på golvet i flera veckor. Vi ska köpa ett helt hem.

Jag känner mig lite småstöddig faktiskt. Märkvärdig. Jamen...det är väl inte så konstigt? Tänk er bara.....JAG ska få en hel skog att nosa omkring i. Det är inte alla stadshundar som får minsann. Och dessutom kommer jag att fortsätta att vara en stadshund. Aldrig för långt ifrån stadsbruset, men ändå.....nästan som på landet. Plus en massa nya kompisar. Vi kan knappt vänta.