lördag 19 december 2009

Vincent är tillbaka!











Så kom dom hem...för att stanna! Vincent och Lizette. Två månader ska dom bo med oss, 1 mars flyttar Lizette in i egen lägenhet. Jaha....så blev det. När dom kom var det hysteriskt, som förra gången. Idag är det lugnt....Lukas och Vince trivs med varandra och har fått bli varse om vad som gäller. Så fort buset blir för mycket sätter vi på dammsugaren....då sätter dom sig som två små ljus och sen är det lugnt i timmar :-)

Men igår kväll var det fortfarande tävling. Lukas var tvungen att sätta Vince på plats hela tiden. Jag köpte en hundbur för att Vincent skulle få lugn och ro. Och det fick han. Så underbart skönt att allt lugnat ner sig och vi tror på fullaste allvar att hundarna kan bo ihop. Så...nu har vi något att uppdatera bloggen med under en tid :-)
Vincent är nu 5 månader. Mycket större än Lukas och ser ut som en riktig biff. Men så undergiven och go. Han har förstått att det är jag (matte) som bestämmer här och lyssnar och lyder. Lukas har redan visat Vince hur man går i koppel. Vi har haft underbara vinterpromenader. Imorgon ska vi försöka komma ihåg att ta med kameran. Just nu är dom så goa vänner. Lukas accepterar och Vincent ger efter....så skööönt :-)