fredag 27 november 2009

Sängen...äntligen

Sovrummet innan sängen. Magnus morfar Svens gamla sjömanskista. Magnus morfar var äkta sjöman och fiskare.
Men sängen är så hög att tv:n blev för låg. Måste fästas på väggen för att kunna se säng-TV.



Lilla rummet. Luki ligger och myser på madrasserna som jag flyttat in där. Ben på madrasserna......så har vi ett mysigt rum för gäster.












Hallen.... :-)








Sängen....hög...bred...ljuvligt skön.....


Efter kvällspromenaden vill Luki leka en stund med sin nalle.











Ledig fredag :-)

Vårt hus är byggt på en höjd, ett berg. Nedanför oss ligger ett alldeles nybyggt villaområde, Snälltorpet. Där byggs och snickras det i varje kvarter. Uppifrån oss ser det ut som om området ligger i en grop. En del har byggt egna hus, andra har köpt färdigbyggda. De färdigbyggda är grå och ser likadana ut allihop.
Det är kul att gå igenom området och se vad som händer. Man ser tydliga gränser mellan dom som är någotsånär färdiga med sina tomter och dom som har långt kvar.
Lukas och jag gick via Snälltorpet in i skogen. Det går inte att beskriva hur ljuvligt det är att gå hundpromenader i skogen jämfört med i centrala stan. Inga krossade glas att kryssa emellan. Ingen risk för skärskador på små tassar. Lukas visar så tydligt hur han trivs.
Nu väntar vi på sängarna som kommer under eftermiddagen.
Tänk att få ligga i en riktig säng efter flera veckor på madrasser på golvet. Det kommer att kännas väldigt lyxigt.



















Blixten envisades att gå igång fastän jag avprogrammerat den. Varför? Då blir bilderna så här mörka trots att det är ljus och t o m lite sol ute....



Hela Lukas kropp går igång när han får sprätta med bakbenen :-)