torsdag 29 oktober 2009

Mardröm


Har just kommit hem från pensionsavtackning på jobbet. Kl är cirka 22 och jag är trött. Den här veckan har varit helt galen. Hur trött kan man vara egentligen. Inatt drömde jag att jag sov till kl 17.00 idag torsdag, när jag har en massa viktiga möten. I drömmen hade jag missat alla möten eftersom jag sov bort hela dagen. Superstressad sprang jag till jobbet. Alla var där. På min skylt stod ordet SJUK. Jag försökte förklara att jag inte alls är sjuk utan bara råkat sova precis hela dagen. Min chef såg strängt på mig och sa "Du brukar vara sjuk på fredagar". "Men det är ju inte fredag, och jag är inte sjuk", sa jag. "Nej, men när du är sjuk så är du sjuk på fredagar", sa min chef (som jag för övrigt har en mycket god relation med). "Jag är ju nästan aldrig sjuk. Har du koll på vilka dagar jag är sjuk?", sa jag oroligt. "JA, det har jag", sa hon bara.
Undrar om man jobbar för mycket. Undrar om man stressar för mycket.

Imorgon åker Magnus, jag och Lukas till Orust för att vila och vara tillsammans. Tur att vi har Orust. När vi kommer dit sjunker axlarna ner några centimeter. Vi hasar omkring i myskläder, tänder brasa, kollar filmer och bara är lediga.....Och går långa härliga hundpromenader.

Jag lovar att ta med BÅDE kamera och sladd den här gången. Jag lovar att försöka blogga ifrån Orust. Går inte det, så bloggar jag på söndag. För övrigt så kommer en familj och köper vår soffgrupp på söndag. Så vi får sitta på golvet i 14 dagar :-) Men vad gör väl det när vi har något härligt att se fram emot.