måndag 1 mars 2010

Trött helg


Vi har inte orkat blogga i helgen. Av någon anledning blev det en innehelg, där vi hasade omkring och inte riktigt visste vad vi skulle ta oss till. Ute var det bara blask. Söndagkvällen var mysig, barn med respektive käkade och diskuterade hela kvällen. Det är så härligt att barnen har hittat så fina kärlekar. Det värmer våra hjärtan.
Flytten har blivit framflyttad till tisdag. Då hämtar vi Lizettes nya soffa och flyttar in henne och Vincent. Nu längtar vi till Orust.

Har inte varit där på två månader och det börjar bli dags. Hur ser taket ut? Stefan har inte ringt, så vi tror att allt är ok. Men på fredag tar vi ledig eftermiddag och åker ner. Då är barnen flyttade och vi kan vara säkra på att få en helg för oss själva och att vi kommer hem till ett hem som ser ut som när vi lämnade det. Lizettes pojkvän har lovat att sova med henne första tiden. Plötsligt har hon fått lite ensamhetsångest och det förstår vi. Vi har haft det otroligt mysigt här i Kronskogen. Allt har fungerat perfekt och hundarna har respekterat varandra. Det blir till att hitta nya umgängesformer. För Lukas och Vincent måste fortsätta att träffa varandra regelbundet. Liz får bo här hur mycket hon vill, nästan :-) Hennes rum är hennes.

Undrar om hundar har ett sjätte sinne? Vincent har varit lite ängslig idag. Liz berättar att han pipit och varit lite annorlunda, utan att vara sjuk på något sätt. Det härliga är att han tycker så mycket om Micky, Lizettes pojkvän. Och Micky verkar tycka om honom. Det är viktigt för en liten valpis.

Ska försöka komma ihåg kameran imorgon när dom flyttar. Lite bilder från lägenheten kanske.