torsdag 12 november 2009

Pingstkyrkan har varit här

Idag bars de sista möblerna ut som vi inte behöver. Plus en massa gammalt porslin som stått och dammat i olika skåp och lådor. Dessutom fick dom med sig en hel massa böcker. Nästan allt som stått och dammat i bokhyllor. Vad ska vi nu ha bokhyllorna till? Kanske borde vi ha gett bort dom också. Men bokhyllor är som gamla vänner, man ger inte bort dom hur som helst. Vill kanske fylla dom med nya litterära verk :-)


Köket är så trist att man nästan blir ledsen och trött.



Vi gjorde upp den slutgiltiga affären idag med nya hemmet. Åkte dit såklart för att känna in känslan. Den var fortfarande densamma. HÄR KOMMER VI ATT TRIVAS. Mjuk, varm, go känsla. Att ha kommit hem. Både Magnus och jag tycker att det påminner om Orust, vårt hus. Vet inte vad det är som påminner. Om det är lugnet, skogen, planlösningen av lägenheten med de stora fönstren med utsikt.

Imorgon kommer Mio med möblerna. Jag går dit och välkomnar dom. Tänker ta med "tantvagnen" och fylla den med frysmat och flytta över till nya frysen som vi startade igång ikväll. Magnus har lovat att vi ska sova över i lägenheten imorgon, även om vi inte får våra nya sängar levererade, vilket är ytterst tveksamt, enligt Mio. Då hyr han en lastbil och kör över våra sängbottnar. Pingstkyran hämtade sänggalvlarna och sängborden så vi sover direkt på bäddmadrasser på golvet.
Soffan och fåtöljerna får vi också vänta med till första veckan i december :-(

Jag ska nämligen laga fredagsmysmat i nya lägenheten imorgon och vi ska slippa äta vid ett litet cafébord en kväll till. Orkar bara inte vara kvar i detta ickehem mer. Det är inte roligt längre...



Sängbottnarna står på golvet och TVn står på golvet. Avståndet är fortfarande lika långt, men i samma höjd åtminstone :-)