torsdag 28 april 2011

Time goes by

Hela påsken är lagrad i husses dator. Bloggandet fick vila lite under våra vilodagar på Orust. Men vi hade en underbar helg.
När vi kom hem hade mattes och min bil kommit. Vi hämtade den förstås och åkte omkring till jag blev så jätte-jättebajsnödig.

Matte behövde ta en bild till innan vi gick in i skogen.

Vi gick förbi hundrastgården. En likastor hund som jag kom och hälsade. Våra mattar tyckte att det var bäst att inte utmana något öde. Hennes vovve var inte riktigt att lita på. Så matte och jag gick vidare.

När vi kom tillbaka var rastgården tom, så vi gick in. Jag markerade lite här och var.

När matte såg det här var det dags att gå. Hunden före oss, som jag hälsade på, hade fått göra ifrån sig ordentligt i rastgården. Hans matte stod och pratade i mobiltelefon precis hela tiden när han sprang omkring därinne. Så det här lämnade dom efter sig. FY!

Det här är en annan snuskig detalj i vår rastgård. Ta bort den, tycker matte. Det har blivit en snuskgård.

I hissen hem sa matte att jag varit så duktig. Då blev jag så här glad :)

...och törstig blev jag också efter vår promenad....

Sen ville jag busa med bollen matte köpt på Göksäter på Orust. Jag for omkring så bilden blev suddig.

Kom och ta den om du kan, matte....

Ja just, det. När vi kom hem från Orust var det sommar hemma i Eskilstuna, så husse och matte tog bilen utan tak och åkte och hälsade på Lizette. Jag låg hemma och vilade.

Vincent ville visa min matte och husse hur duktig han var med bollen. Han blev så glad när "mormor och morfar" kom och hälsade på.