söndag 25 oktober 2009

Long time no see

Veckan som förflutit har varit hektisk. Som vanligt, med andra ord. Har inte kunnat blogga alls. Nu sitter jag här och är glad och lycklig. Helgen har varit underbar. Kom hem i fredags efter tre dagar i Uppsala. Nationella akutendagar där Sveriges akutmottagningar träffas och minglar, umgås och lyssnar till intressanta presentationer och föreläsningar.
Vilya och Silas kom och hälsade på i lördags, och mamma Veronica. Pappa Marcus var hos tatueraren och blev fin :-) Här ligger dom och vilar. Vilya pillar på barnvagns-skrallran som Magnus köpte till Lizette i London 1989. Strax innan hon skulle födas. Att det skulle bli en Lizette visste vi, trots att vi inte fått det till 100% bekräftat. Vi bara kände på oss det. Otrolig känsla att barnbarn leker med samma sak 20 år senare.

Vad är det här då?.....
Vad kan detta vara...en bil....vilken som helst?
Nej, inte vilken som helst. Magnus åkte ner till Malmö lördag morgon och kom hem med denna lördag kväll. En BMW Z4 Roadster. Hans teknikfreak drömbil. Jag har kört den idag, söndag, och det var en riktigt häftig känsla. Jag som absolut inte bryr mig ett dugg om bilar. Kände bara att det var lite småfånigt att köpa en halv bil. Den har ju inget baksäte. Men vi har S80:in. Så detta får bli vår lilla leksak....eller något....
Sen åkte vi till Mio. Det var dags att beställa köksmöblerna. Denna fåtölj har vi köpt 2 av, plus en fotpall.
Och denna soffa, inkl mattan på bild och vägghyllan som syns lite uppe i hörnet. Bordet har vi inte köpt utan ett annat. Bilden är lite mörk, det beror på att jag envisades med blixt fast det inte behövdes. Vi köpte ett riktigt läckert vitt köksbord och tio stolar. Glömde fotografera, som vanligt. Men det får jag göra senare. Den 13 november får vi allt levererat och monterat till nya lägenheten, förutom soffan som kommer i slutet av november. Det längtar vi efter.
Pontus och Anna-Karin kom över på mat, kaffe och filmkväll. Dom är Eskilstunas käraste par. Och sötaste. Jag ska försöka hjälpa dom med en större lägenhet. Dom vill nämligen flytta ihop och Pontus 1:a är lite för liten. Världens mysigaste söndagskväll har vi haft. Puss och kram på er goa barn!