söndag 6 mars 2011

Flyttstädat

Älskade Liz och hennes Micky har flyttat i helgen. Jag fick inte vara med. Matte och husse stod och solade på deras uteplats, det var 20 grader varmt, söderläge, innan det blev dags för flyttstädning i gamla lägenheten. Kameran glömde vi hemma förstås, som vanligt.. Vincent visade hur han trivdes genom att pinka lite på en buske på den lilla tomten.

Jamen varför dök den här bilden upp plötsligt? Matte fick enormt mycket blommor när hon kom hem från Åre. När matte kom hem från flyttstädningen njöt hon av allt det vackra, nöjd och glad. Det är jättekämpigt att flyttstäda, men så tillfredsställande när det är klart.

Jag då...jo jag fick vara hemma och vakta. Mest låg jag och myste med min buse. Jag har njutit så mycket av att vara hemma igen den här veckan. Borta bra, men hemma bäst...

Favoritbusen har varit hemma. Matte och husse tog nr 2-busen med till Åre. Som jag längtat efter min lilla åsna...eller vad det nu är. Jag Älskar att utmana hans ögon. Vi kan stirra på varandra bra länge innan jag.....anfaller. Än lever han och är ganska så hel.