fredag 13 november 2009

Fredag kväll











Så skönt! Vi lyckades frakta hit TVn och en massa andra saker. Vi orkade handla...det blev oxfilé...för att fira. Ett gott glas vin. En härlig nattlig promenad i skogen med ficklampa med Lukisen. Så underbart.

Tantvagnen




Så ser den ut, tantvagnen. Varje vända har den varit till bredden full. Säkert vägt 100 kg....tung i hjulen + att jag haft väskor, påsar och annat samtidigt och den lille goshunden som ligger så skönt därborta :-)Lägg till bild

Köket




Det värsta är att jag glömde köpa värmeljus till de fina värmeljushållarna :-) Men vad gör väl det. Det kommer en dag imorgon också, om jag nu inte orkar gå till affären ikväll. Axlarna värker. Gud vad jag har släpat idag med tantvagnen. Och en hund som vägrar gå fint när jag har händerna fulla med annat. Men jag har älskat varenda sekund.

Sängarna kom inte idag, så Magnus hyr en lastbild och kör hit våra sängar. Jag bad Miogubbarna att ta med 8 sängben, så att vi inte ska behöva ligga direkt på golvet.

Tanken var ju att vi skulle flytta allt stort på söndag. Men vi hyr bil då med för att åka några varv till soptippen igen.

Väntans tider
















Nu är vi här och väntar på möblerna :-) Har inte trådlöst ännu men vad gör väl det. Internet fungerar!