fredag 2 oktober 2009

Fredag

Den här dagen har varit sååå rolig och härlig. Hela morgonen och förmiddagen packade och städade matte och Lizette....kanske inte så jätte kul....men...sen kom Veronica, Vilya och Silas :-) Vi hade så roligt att vi glömde ta bilder. Matte lägger in sin favoritbild på sina barnbarn.

Lite senare kom Pontus och hans flickvän Anna-Karin. Och...ja ...vi glömde ta bilder då med. Men vi gick i alla fall till Temaparken så att Vilya fick gunga och leka. Sen gick jag, matte, Lizette och Vincent till Kronskogen för att kontrollera flyttstädningen i vår nya lägenhet. Det var så fantastiskt roligt. Matte blev förstås jättenöjd med lägenheten och städningen. Men det roligaste var att träffa två av mina hundgrannar. Våra mattar släppte loss oss så vi fick leka och busa jättelänge med varandra. Lyckliga jag. Vilka kompisar jag kommer att få. Ingen kamera som vanligt....skäms matte!

Framåt kvällen kom husse hem från Orust. Han har varit där med en kompis och spelat golf. Se bara vad han hade med sig hem...Matte var stum....och blev tokmätt! Husse ringde och sa att han hade en hummer med sig hem. Matte satte igång att göra en paj eftersom hon tänkte att en hummer blir dom väl inte mätta av....Det blev dom. Pajen står oäten.
Matte satt och tittade på sin klo efter att ha ätit det mesta av sin halva hummer. Men nej....klon orkade hon inte!
Husses klo var enorm! Han åt den med god aptit. Eftersom matte inte orkade sin, så fick han äta även hennes.....

Så här trött blev Vincent efter dagens äventyr.....