Potatismos måste vispas en kort stund med elvisp. För att få fluffigheten och den goda smaken. Glöm inte riktigt smör och mjölk :-)
Voila....det blev en gourmetmiddag med fluffig potmos, stekt lax (fryst), smögensås och massor av räkor. Ett rött vin till är inte att förglömma....den ganska mustiga maten tål ett rött vin. Laxen är stekt i mycket olja och smör, endast kryddad med salt och nymalen svartpeppar. Åker man hit i helgdagar får man stå ut med att favoritfiskhandlaren har ledigt. Men råvarorna i frysdisken härnere är i snudd på lika fantastiska som de färska.
hej söta lilla stadshunden Lukas! Tack för kommentar! vi tycker du är en snygging! Den där vincent verkar bli en kul kompis!
SvaraRaderaslafspussar
Mmmm, Fluff, lax och räkor - riktig Luddemat! Hoppas det blev Lukasmat också...
SvaraRadera